Unieke producten die u niet in de supermarkt vindt
Goede prijzen en regelmatig aanbiedingen
Uitgebreid assortiment aan importproducten

Blauwe natuurlijke cosmetische klei/ Голубая косметическая глина

Blauwe natuurlijke cosmetische klei
Gewicht
100gr.
Beschikbaar / В наличии

€ 2,00

€ 1,65 excl. btw
Ophalen in onze winkel in Groningen

Omschrijving Blauwe natuurlijke cosmetische klei/ Голубая косметическая глина

Blauwe natuurlijke cosmetische klei, 100 g,voor normale huid

Blauwe klei heeft een weldoend therapeutisch en cosmetisch effect op de huid, nagels en het haar. Stimuleert het regeneratie proces dat belangrijk is voor een jeugdige uitstraling, schoonheid en gezondheid.

Verwijdert onzuiverheden, dode cellen, vermindert rimpels, voorkomt puistjes. Vermindert alle vormen van pijn, zeer doeltreffend voor het behandelen van zweren, brandwonden, wonden, kneuzingen, blauwe plekken.

Oxides en mineralen als aluminium werken als ontrekkend stopmiddel dat de rimpeltjes gladder maakt. Een hoog gehalte van kiezelzuur (tot 40%) stimuleert haargroei, verwijdert schilfertjes. Kleikompressen voor de voeten stimuleren de doorbloeding, zwellingen en een zwaar gevoel in de benen neemt af.  Deze kleikompressen verminderen zweetproductie, neutraliseren geurtjes en schadelijke micro-organismen en bacteriën, wat schimmelinfecties kan voorkomen.

Traditionele geneeskunde biedt verschillende middelen tegen haaruitval in de vorm van een shampoo of zalf. Een natuurlijk product als klei is effectiever en kan beter helpen.

Blauwe klei wordt van oudsher als een geneeskrachtige middel gebruikt tegen haaruitval. Het grote aantal van mineralen maakt de klei tot een medicijn met een voedende werking. Bovendien de blauwe klei verbetert doorbloeding en vermindert zwellingen en onaangenaam gevoel van de vermoeide benen. Versnelt stofwisseling, maakt de huid elastisch en strak.

P.S.: informatie over klei heb ik op internet gevonden.

голубая

Голубая косметическая глина в порошке для нормальной кожи.

Голубая глина деликатно очищает кожу от ороговевших клеток, ускоряет процесс регенерации. Питает кожу минералами и биологически активными веществами, стимулирует обменные процессы, улучшает кровооброщение. При регулярном применении повышает упругость и элластичность кожи, улучшает цвет лица.