Unieke producten die u niet in de supermarkt vindt
Goede prijzen en regelmatig aanbiedingen
Uitgebreid assortiment aan importproducten

Kamferolie 10% / Камфорное масло

kamferolie
Gewicht
30ml.
Beschikbaar / В наличии

€ 3,95

€ 3,26 excl. btw
Ophalen in onze winkel in Groningen

Omschrijving Kamferolie 10% / Камфорное масло

 

Kamferolie Сamphor oil 10%

 

Kamfer olie - is een essentiële olie gewonnen uit het hout van kamfer boom, groeit in de tropen. Kamfer olie wordt gebruikt in de geneeskunde, aromatherapie, in cosmetica. 

Artsen gebruiken o.a. ook lokale irriterende werking van kamfer olie voor de huid, toegepast in de vorm van wrijving en kompressen, behandeling van radiculitis, artritis, neuralgie. Tegelijkertijd verlicht gewrichts- en spierpijn. Goed om te weten: als een kind oorpijn heeft, dan als een EHBO-hulp kompres van kamfer olie in de parotis regio. Een andere nuttige eigenschap van kamfer olie: de mogelijkheid om af te weren muggen en insecten in het algemeen.

Kamferolie is gecontra-indiceerd bij patiënten met epilepsie en mensen met een individuele gevoeligheid

In de loop van homeopathische behandeling is het gebruik van kamfer olie uitgesloten.

Камфорное масло – это эфирное масло, извлекаемое из древесины камфорного дерева, растущего в тропиках. Камфорное масло применяется в медицине, в ароматерапии, в косметике. 

Медики используют также местно-раздражающее действие камфорного масла на кожу, применяя его в виде растираний и компрессов при лечении радикулитов, артритов, невралгии. При этом смягчаются суставные и мышечные боли. Полезно знать: если у маленького ребенка заболело ухо, то в качестве первой помощи поможет компресс из камфорного масла на околоушную область. Еще одно полезное свойство камфорного масла: способность отгонять комаров и вообще насекомых.

Каморное масло противопоказано  больным эпилепсией и лицам с повышенной индивидуальной чувствительностью