Unieke producten die u niet in de supermarkt vindt
Goede prijzen en regelmatig aanbiedingen
Uitgebreid assortiment aan importproducten

Parelgort / Перловая крупа

Merk
Русское поле
Gewicht
900gr.
Beschikbaar / В наличии

€ 2,50 € 2,30

€ 2,11 excl. btw
Ophalen in onze winkel in Groningen

Omschrijving Parelgort / Перловая крупа

Parelgort is goed alternatief voor rijst of pasta. Ook heel lekker te gebruiken door de soepen of salades. 

Gezien de unieke samenstelling van de vitaminen van deze graan, Parelgort kan echt een aanspraak maken op een parel onder de granen. 

Parelgort bevat B-vitamines (verantwoordelijk voor de coördinatie van de werkzaamheden van het zenuwstelsel, mooi haar en heldere huid), en vitamine A (nodig voor goed gezichtsvermogen en bescherming tegen infectie), en vitamine E (voorkomt vroegtijdige veroudering) en vitamine D (doen sterke botten en tanden). Bovendien parelgort bevat veel sporenelementen - de samenstelling zijn ijzer, calcium en koper en jodium. Maar de belangrijkste rijkdom van gerst - fosforgehalte in deze gort is bijna twee keer hoger dan andere granen. Fosfor is niet alleen essentieel voor de normale stofwisseling en een goede werking van de hersenen, maar ook beschouwd als de "belangrijkste sporenelement voor de ," omdat het fosfor zorgt voor snelheid en kracht van de spieren.

Een ander voordeel van de parel - de overvloed van lysine. Dit aminozuur heeft een antiviraal effect, ondersteunt de vitaliteit en onderhoudt een gezond hart.

Daarnaast kan Parelgort gemakkelijk aanspraak maken op de titel van "pap van de schoonheid." Dat lysine actief betrokken is bij de productie van collageen, waarvan bekend is om de huid soepel en elastisch te houden en tegelijkertijd voorkomt rimpels. Vergeet niet over de parelgort en degenen die zich ernstig zorgen maken over de figuur. Deze voedende pap bevat grote hoeveelheden vezels, die het lichaam van gifstoffen en afvalstoffen weergegeven, en stoffen die de afzetting van vet te voorkomen. Het is deze bijzonder gerst voedingsdeskundigen raden voor degenen die wil deel met de extra kilo's.

Het enige nadeel van deze gort is het feit dat voorbereiding van Parelgort neemt veel tijd.

Smakelijk eten! 

P.s.: wij werken met verschillende leveranciers . In verband daar mee kan een andere verpakking ( etiket ) van deze product zijn.

Мы работаем с разными поставщиками. В связи с этим может быть другая этикетка/производитель.