Unieke producten die u niet in de supermarkt vindt
Goede prijzen en regelmatig aanbiedingen
Uitgebreid assortiment aan importproducten

Roze natuurlijke cosmetische klei

Roze natuurlijke cosmetische klei
Gewicht
100gr.
Beschikbaar / В наличии

€ 2,00

€ 1,65 excl. btw
Ophalen in onze winkel in Groningen

Omschrijving Roze natuurlijke cosmetische klei

 

Roze natuurlijke cosmetische klei, 100 g, voor de gevoelige huid.

Reinigt zacht, verbetert de spankracht van de huid, geeft voedingsstoffen af, maakt de huid fluweelzacht, verbetert de stofwisseling, geeft de vitaliteit terug, reguleert de talgproductie.

Natuurproduct, in poedervorm is het zeer effectief voor het bleken van de huid. Heeft sterke absorberende werking, kan vet en vervuiling van de huid absorberen. Vermindert vette glans, geeft een fris gevoel. Geeft de huid de nodige zuurstof af, vertraagd verouderingsproces. Bevat veelvoud aan mineraalzouten en micromineralen. 

 Oxiden en aluminium zout helpen de huid te matteren, maken de rimpels glad.

Bevat componenten van rode en witte klei in bepaalde hoeveelheden, daarom heeft het de goede eigenschappen van beide. Verzorgd de huid bijzonder zacht en zorgvuldig, wordt in het bijzonder gebruikt voor de gevoelige huid. Roze klei absorbeert overtollige vet en onzuiverheden van de huidoppervlakte.

Herstelt de huid en geeft fris gevoel. Een bad met roze klei heeft verkwikkende werking, verbetert stofwisseling, geeft fris en comfortabel gevoel. Heeft een fijne poederstructuur, is heel zacht en aangeraden voor de gevoelige huid.

P.S.: informatie over klei heb ik op internet gevonden.

 

Глина розовая натуральная в порошке для чувствительной кожи.

Розовая глина бережно очищает чувствительную кожу, снимает усталость и раздражение, улучшает кровообращение. При регулярном применении возвращает коже здоровье, красоту и жизненную энергию.