Unieke producten die u niet in de supermarkt vindt
Goede prijzen en regelmatig aanbiedingen
Uitgebreid assortiment aan importproducten

Witte natuurlijke cosmetische klei / Глина белая косметическая

Witte natuurlijke cosmetische klei
Gewicht
100gr.
Beschikbaar / В наличии

€ 2,00

€ 1,65 excl. btw
Ophalen in onze winkel in Groningen

Omschrijving Witte natuurlijke cosmetische klei / Глина белая косметическая

 

Witte natuurlijke cosmetische klei, 100 g,voor problematische huid.

 

Witte klei wordt doeltreffend toegepast in de geneeskunde dankzij haar uitstekende antiseptische werking. Ze helpt tegen vergiftigingen, rugpijn, hoofdpijn en andere aandoeningen.  Alternatieve geneeskunde gebruikt witte en blauwe klei om de kaalheid tegen te gaan. Klei versterkt zwak en broos haar, helpt tegen seborroïsche dermatitis.

Witte klei bevat veel werkzame stoffen en micromineralen (kiezelzuur, magnesium, zink natrium, enz.). De opperhuid absorbeert deze werkstoffen en tegelijk worden onzuiverheden afgeschilferd. Fijne bloedvaten van de opperhuid worden soepeler, dat stimuleert productie van de collageen, waardoor de huid elastischer wordt.

Gezichtsmaskers bleken, zuiveren, en voeden de huid. Witte klei is een echte reddingsmiddel voor de vette -en probleemhuid. Klei absorbeert het overtollige vet, matteert en reguleert de talgproductie, geeft aan de huid essentiële bouwstoffen terug. Kleimaskers hebben eveneens een goed effect op het haar. In één week tijd krijgt het haar meer volume, schilfertjes verdwijnen, het is makkelijker in model te brengen.

Witte klei heeft werkelijk een positief effect op de huid en het lichaam. Kaolien maakt de bloedvaatjes in de opperhuid soepel,  stimuleert productie van de collageen, wat op zijn beurt de huid elastisch maakt.

Witte klei heeft een antiseptische werking, stimuleert bloedsomloop, heelt ontstekingen. Gezichtsmaskers worden volgens hun eigenschappen verdeeld in maskers voor het bleken, zuiveren, voeden, matteren en ook voor probleemhuid.

Hebt u vette onzuivere huid, dan de maskers uit witte klei zijn uw reddingsmiddel. Klei absorbeert het overtollige vet, vernauwt verwijdde poriën, matteert de huid en reguleert de functie van de talgklieren. Bovendien klei vermindert  allergische reacties en huidirritatie, verrijkt de huid met essentiële stoffen. Witte klei helpt ook mensen met droge huid: de huid wordt gevoed en soepel.

P.S.: informatie over klei heb ik op internet gevonden.

белая

Глина белая косметическая натуральная в порошке.

Белая глина является отличным антисептическим средством. Прекрасно очищает кожу и волосы,сорбируя излишки кожного сала и выделений потовых желёз, подсушивает кожу, препятствует образованию морщин.