Unieke producten die u niet in de supermarkt vindt
Goede prijzen en regelmatig aanbiedingen
Uitgebreid assortiment aan importproducten

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u antwoord op de meest gestelde vragen over onze webwinkel Vjatka. Is uw vraag niet beantwoord? Neem dan contact met ons op.

 

Producten  verzending

 

Wat zijn de verzendkosten?

 

Verzendkosten binnen Nederland momenteel:

7,95 euro per pakket t/m 20kg ( 100x70x50 cm. )

Bestelt u alcohol, dan wordt er ook alcoholtoeslag berekend met verzendkocten.

Bent u op de Waddeneilanden woonachtig, dan geldt er een extra toeslag 5€. Wij vragen u om deze bedrag extra over te maken naar: 

Russische specialiteiten Vjatka IBAN: NL77 INGB 0009 1084 86

 

Mocht uw bestelling zwaarder zijn dan aangegeven afmetingen, dan wordt uw bestelling in meerdere dozen ingepakt. 

Soms verzendkosten worden door het websysteem verkeerd berekend, neem dan gerust kontakt met ons op via email info@russischewinkel.nl

Uw verzendkosten zijn geschikt voor x1 zending. Voor geretourneerde zendingen verzendkosten worden niet vergoed. 

 

 

Waar leveren jullie?

Wij leveren onze producten in heel Nederland en Belgiё. Woont u in een andere land, neem dan contact op met ons via de e-mail.

 

Wat is de levertijd?

Zendingen naar Belgie zijn meestal 2 tot 5 dagen onderweg.

Meestal uw pakket wordt opgestuurd hetzelfde dag (als u voor 12:00 uw bestelling plaatst) of volgende dag na uw bestelling plaatsen, behalve weekends en maandags. Pakket is dan een of twee dagen onderweg, soms kan het ook langer duren (het hangt van de DHL werkwijze af).  Daarvoor kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen. Bij bestelling van gekoelde producten moet u daar ook rekening mee houden.

Bij de schade veroorzaakte tijdens het vervoer dragen wij geen verantwoordelijkheid en daarom raden we aan om verzekerde verzendoptie te kiezen.

 

 

In de feestperiodes ( maand december bijvoorbeeld) houd u ook rekening mee met eventuele vertragingen i.v.m drukte bij de postbedrijven.

Mogen wij niet alles op het voorraad hebben, dan houden wij u op de hoogte erover. 

Website wordt handmatig bijgehouden en daarom het is onmogelijk om met het aangegeven op de webshop voorraad voor 100% precies te zijn. U kunt altijd ons met uw vragen betreft voorraad bellen of email schrijven.

 

Gekoelde producten :

Geachte klant, bij het bestellen van gekoelde producten via de webwinkel, u neemt het risico op uw zelf, houd er rekening mee dat deze producten enige tijd zonder koelkast worden vervoerd. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de snelheid van levering van pakketten, aldus voor het voedsel kwaliteit terwijl het onderweg is. Ook als het levering wordt vertraagd door de tussenbedrijf (logistiek) , wij kunnen het niet vergoeden.

 

Bij bestelling plaatsen in warme periode van het jaar raden wij aan om koelelementen aan te schaffen om producten laten langer onderweg koel te bewaren. Wij zijn niet verantwoordelijk als het product tijdens de verzending wordt bedorven  

 

 

 

Bestelt u veel glazen potten of flessen?

 

Uit het ervaring raden wij aan om een verzekerde verzendoptie te kiezen. Het prijsverschil is niet groot, maar wel meer zekerheid dat het goed aankomt. En als per ongeluk iets mis gaat, kunnen wij een vergoeding voor u aanvragen.

 

 

 

 

Betaling aan Russischewinkel.nl 

 

Hoe kan ik bij jullie betalen?

U heeft bij ons de keuze uit de volgende betaalmogelijkheden:

 

iDeal

Als u voor betaling via iDeal kiest komt u terecht in de vertrouwde betalingsomgeving van uw bank. Door voor deze realtime betaling te kiezen heeft u het product sneller in huis.

 

Vooruitbetalen per bank

Betaalt u liever niet via iDeal, dan kunt u bij ons aan de hand van een betalingskenmerk (uw ordernummer) het openstaande bedrag overmaken t.n.v. Russische specialiteiten Vjatka op NL77 INGB 0009 1084 86. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen verzenden wij uw bestelling.