Unieke producten die u niet in de supermarkt vindt
Goede prijzen en regelmatig aanbiedingen
Uitgebreid assortiment aan importproducten

Nieuws

TV-programma zoekt kandidaten :
Kijk jij voor ware liefde het liefst over de grens? 
Voor een nieuw tv-programma zoeken we mannen die hun ideale vrouw in een Oost-Europees land hopen te vinden. Bijvoorbeeld in Polen, Litouwen of Rusland. Omdat ze net als iedereen het liefst hun leven willen delen met een leuke, lieve, zorgzame vrouw. En dat geluk in Nederland maar niet te vinden is. In mooie en romantische portretten laten we zien wat er allemaal bij komt kijken, welke moeite het kost, maar natuurlijk ook dat het iets fantastisch op kan leveren: ware liefde. 
Droom je van een reis naar Oost-Europa om de vrouw van je leven te vinden maar lukt het vanwege het financiële plaatje niet? Wij kunnen helpen!
Of ben jij of ken je iemand die in Oost-Europa een ideale partner zoekt? Dan komen ik graag in contact met jou! Mail op milou@nopicturesplease.tv

 

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

 

Уважаемые родители!

В сентябре снова начинаем уроки русского языка и развития речи. Приглашаем детей от 4 лет и старше. Предлагаем уроки по средам, если нет возможности посещать занятия в субботу. Дети научатся писать, читать, говорить, пополнят словарный запас.

Среда 16.30-18.30

Суббота 10.15-12.15 

Изучение русского языка для взрослых тоже возможно.

Место проведения уроков : het Centre for Russian Studies van de Universiteitsbibliotheek,  2e verdieping, Broerstraat 4,  9712 CP Groningen

Запись и информация:  nurussischleren@gmail.com, 0644528305 Татьяна.

 

Beste ouders,

In september beginnen de lessen van de Russische taal en lezen. We nodigen de  kinderen vanaf  4 jaar en verder uit . De lessen worden op woensdag gegeven voor degene die niet op zaterdag kunnen komen.

Woensdag  16.30-18.30

Zaterdag  10.15-12.15

Locatie: het Centre for Russian Studies van de Universiteitsbibliotheek,  2e verdieping, Broerstraat 4,  9712 CP Groningen.

Inschrijven en info:  nurussischleren@gmail.com,   0644528305 Tatiana.

Ook voor volwassenen is het mogelijk om Russische les te krijgen. U kunt zich daarvoor opgeven.