Unieke producten die u niet in de supermarkt vindt
Goede prijzen en regelmatig aanbiedingen
Uitgebreid assortiment aan importproducten

Gele natuurlijke cosmetische klei / Глина жёлтая

Gele natuurlijke cosmetische klei
Gewicht
100gr
Beschikbaar / В наличии

€ 2,00

€ 1,65 excl. btw
Ophalen in onze winkel in Groningen

Omschrijving Gele natuurlijke cosmetische klei / Глина жёлтая

 

Gele natuurlijke cosmetische klei, 100 g, voor de verouderde huid.

 

De meest gebruikte geneeskrachtige cosmetische klei is de gele klei. De meest effectieve en « fijne » van structuur klei. Dankzij de unieke chemische samenstelling wordt door dermatologen aangewezen voor de correctie van de oneffenheden van de huid en voorkomt huidziekten. Gele klei absorbeert afvalstoffen, neutraliseert de werking van schadelijke micro-organismen.

Klei neemt de toxische stoffen op bij de verschillende ontstekingen, ook bij acné.  Het meest toepasselijk bij vale, vermoeide huid. Een bad met gele klei werkt verkwikkend na een zware fysieke inspanning, verbetert stofwisseling en als gevolg, de huid ziet er stralend uit, voelt zacht en soepel aan.

Gele klei geeft zuurstof aan de huid, neemt toxinen op, maakt rimpels glad, verjongt, zuivert en verzacht de huid, maakt de huid strakker en elastischer.

Gele klei is de meest gebruikte klei en is bekend voor velen maar niet iedereen kent de geneeskrachtige werking daarvan. Het cosmetische gebruik daarvan is duizenden jaren lang :  huidziekten, het onttrekken van de gifstoffen. De weldoende effect daarvan is zichtbaar : de huid wordt zachter, wordt verrijkt met micro mineralen, ziet er uitgerust uit. Een kleibad vermindert spierpijn na fysieke inspanning. Het verhoogd de elasticiteit en soepelheid van de huid, de huid ziet jonger uit.

 

P.S.: informatie over klei heb ik op internet gevonden.