Unieke producten die u niet in de supermarkt vindt
Goede prijzen en regelmatig aanbiedingen
Uitgebreid assortiment aan importproducten

Groene natuurlijke cosmetische klei / Глина зелёная

Groene natuurlijke cosmetische klei
Gewicht
100gr.
Beschikbaar / В наличии

€ 2,00

€ 1,65 excl. btw
Ophalen in onze winkel in Groningen

Omschrijving Groene natuurlijke cosmetische klei / Глина зелёная

Groene natuurlijke cosmetische klei, 100 g, voor vette en gecombineerde huid

Groene klei bevat : magnesium, calcium, zilver, mangaan, fosfor, zink, kobalt, zwavel, chloor, kalium, ijzer, natrium, en veel zuurstof en water. De kleur van de groene klei wordt bapaald door de grote aantal mineralen, zilver in het bijzonder, die de regeneratie van de huidcellen stimuleert, voorkomt veroudering, versterkt de opperhuid, het haar en nagels.

De kleimaskers op recepten van Cleopatra die samengelsteld zijn met etherische oliën, kruiden, olijfolie, en andere toevoegingen werken als een zachte peeling, die de huid fluweelzacht maakt, verjongt de huid voor een lange tijd. Groene klei is aangewezen voor een vette en gekombineerde gezichts – en hoofdhuid, vernauwd poriën, verbetert functie van de talgklieren, maakt de huid jonger uitzien.

Geneeskrachtige eigenschappen van de groene klei zijn al bekend sinds de oudheid. Door de  grote hoeveelheid van micromineralen, enzymen en sporen van metalen wordt de huid sterk gestimuleert. De gezichtsmaskers van groene klei zuivert de huid diep en grondig, verwijdert meeeters, geeft een fris en beschermd gevoel.

Een bad met groene klei maakt de huid zacht, verlicht de vermoeidheid, neemt de strees weg. Gifstoffen bevatten positief geladen ionen die door negatieve ionen in de klei worden aangetrokken.

P.S.: informatie over klei heb ik op internet gevonden.

зелёная

Глина зелёная натуральная в порошке для жирной и комбинированной кожи.

Зелёная глина предназначена для жирной и комбинированной кожи лица и головы, так как она эффективно очищает кожу, сужает поры, стимулирует обменные процессы.