Unieke producten die u niet in de supermarkt vindt
Goede prijzen en regelmatig aanbiedingen
Uitgebreid assortiment aan importproducten

Rode natuurlijke cosmetische klei / Глина красная

 Rode natuurlijke cosmetische klei
Gewicht
100gr.
Beschikbaar / В наличии

€ 2,00

€ 1,65 excl. btw
Ophalen in onze winkel in Groningen

Omschrijving Rode natuurlijke cosmetische klei / Глина красная

 

Rode natuurlijke cosmetische klei  voor de gevoelige huid.

Haar ‘troef’ is dat het de doorbloeding kan verbetren, de roodheid van de huid verlicht en de elasticiteit van de fijne bloedvaten verhoogd.

 Bevat een combinatie van ijzeroxide en koperoxide. Het eerste element geeft vitaliteit aan de weefsels, het tweede draagt bij aan hun veerkracht.

Verzacht en reinigt de huid, geeft voedingsstoffen af en regenereert, werkt allergische reacties en roodheid tegen, strijkt fijne rimpeltjes glad, vermindert symptomen van seborroïsche dermatitis, jeuk en roos.

Jeuk kan door de verschillende factoren veroorzaakt zijn. Dat kunnen zowel de gewone allergische reacties zijn alsook andere diepliggende processen in het lichaam.  Rode klei heeft het potentieel deze symptomen te genezen.

Gezichtsmasker van rode klei verbeteren de doorbloeding, verminderen allergische reacties zelfs van de gevoelige huid. Uitstekend verzacht en hydrateert, schilfert dode cellen van de opperhuid af , hoofdhuid maskers versterkt zwak, breekbaar haar, voedt tot in de haarwortels, geneest seborroïsche dermatitis.

Reguleert de werking van de talg klieren, jeuk en schilfertjes verdwijnen, talg afscheiding vermindert. Verhoogt de spankracht van de huid, bijzonder op het voorhoofd. Thuis kan het in een samenstelling met witte klei worden gebruikt.

P.S.: informatie over klei heb ik op internet gevonden.

 

Глина красная натуральная в порошке для раздражённой кожи.

Красная глина деликатно очищает и тонизирует кожу, питает её минералами и биологически активными веществами, стимулирует обменные процессы, улучшает кровообращение. Она отлично подходит для чувствительной кожи, склонной к покраснениям и раздражениям. При регулярном применении повышает упругость и эластичность кожи, улучшает цвет лица.